Wil je graag een persoonlijke en professionele kwailteitsslag maken?

Ik help je graag om een kwaliteitsslag te maken in je werk en je leven en breng je daarvoor in contact met je lijf, want dat geeft contact met je verlangens en wat er in jou speelt.

Domweg door blijven gaan  is dan geen optie meer, want je lijf liegt niet. Je hoofd maakt er altijd wat van: een verhaal of een mindfuck. Ervaringen in je lijf zijn heel eerlijk en als je daarmee start ga je ook je hoofd resetten, want je hoofd en je lichaam zijn een geheel.

Ik begeleid een coach die het moeilijk vindt om in contact te blijven. Dat proces van in en uit contact gaan zijn we heel precies aan het ontleden. Mijn talenten voelen, waarnemen en intuïtie combineer ik voor het inzetten van oefeningen die aansluiten op wat hij op dat moment nodig heeft en om heel precies te verwoorden wat er in mijn lichaam gebeurt als reactie op wat ik bij hem zie gebeuren. Bijvoorbeeld dat als hij van me wegkijkt het contact verbroken is. Vervolgens is de oefening hoe hij zich om kan draaien en thee pakken en toch in contact kan blijven met mij.  Door mijn feedback wordt de ervaring lerend. Gedurende het jaar dat hij een keer per maand bij mij is gekomen, merk ik dat hij groeit in dit thema, steeds fijngevoeliger wordt en een kwaliteitsslag maakt in zijn vak en zijn leven.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina