Personal Coaching

Belemmeringen overwinnen en leven vanuit je hart

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uit komt? Wil je je vrijer van je belemmeringen voelen en de moed hebben om je droom na te jagen? Is het lastig om te ontspannen in deze drukke wereld en door alles wat ‘moet’? Heb je het idee dat je, ondanks dat je hard werkt en zorgt, altijd te kort schiet? Ik help je om je dromen te realiseren en steeds vrijer te worden van belemmeringen. We werken samen als een team en ik help je om stappen te blijven zetten, voor blijvende en fundamentele persoonlijke veranderingen. We kijken hoe je meer plezier in je leven kan krijgen én hoe je dat doet in verbinding met anderen. Samen zorgen we dat je een leven leidt dat echt bij je past!

'Priscilla ziet heel snel hoe je bent en wat voor jou kan helpen'?

Hoe werk ik?

Groeien als mens en leven vanuit je hart begint met in contact staan met jezelf. Daarom combineer ik mindfulness, past reality integration, toegepaste psychologie, intuïtief vermogen en beweging. We plannen een individueel gesprek in van een uur. Dat kan in mijn werkruimte, op je werk, bij je thuis of al wandelend. Ik werk vanuit:

  • vertrouwen en samenwerking: jij krijgt alle ruimte tijdens onze sessies en ik stimuleer je, zodat jij je doelen behaalt;
  • inzicht in weerstand en die ombuigen: wanneer ik patronen herken, laat ik je ervaren waar je belemmeringen werkelijk over gaan. Zo kan jij de volgende stap zetten;
  • praktisch en doelgericht uit je comfortzone: ik spreek heldere taal en ik ben concreet. Zo prikkel ik je om op respectvolle en speelse wijze je grenzen te verleggen.

Wil je leven vanuit je hart en het avontuur aangaan? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek!

06 422 94 259 | priscilla@speecoaching-training.nl

Card image cap

Loopbaancoaching

Werk vinden dat past bij jouw unieke ik

Card image cap

Trainingen

Met en van elkaar leren

Card image cap

Lichaamsgerichte coaching

Luisteren naar wat jouw lichaam vertelt