Referenties

Op deze pagina vind je een selectie van referenties van de coachingstrajecten die gevolgd zijn bij Spee coaching en training

"Hoe kan ik beter mijn grenzen bewaken in mijn huidige baan en in een toekomstige baan. Hoe kan ik persoonlijke wensen op een juiste manier kenbaar maken en daarmee goed voor mezelf zorgen. Hoe kies ik een baan die duurzaam bij mij en mijn gezondheid past en welke baan is dat dan?

Ik heb feedback technieken geleerd om beter voor mezelf te zorgen. Zoals nee zeggen en mijn mening geven en dit correct communiceren en dat een verschil van inzicht niet tot een verstoring in de relatie hoeft te leiden. De ander in zijn waarde laten en niet oordelen, maar vanuit mezelf communiceren. Open en eerlijk zijn en daarmee mijn grenzen beter bewaken en de juiste keuzes maken. Dit had een prachtig (en voor mij verrassend) effect op gesprekspartners. Ik sta op het punt afscheid te nemen van mijn werkgever en in een nieuwe baan te starten als business controller.

Ik ben erg blij met jou als coach. Je probeerde altijd terug te gaan naar de kern en de zaken helder te maken voor mij. Soms met een "eenvoudig" berichtje (maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk) hield je me bij de les. Dit is in werk en privé ontzettend nuttig gebleken."

RvB business controller

"Uitstekende coachng door Priscilla!

Mijn missie was duidelijk: meer het podium pakken en mijn impact vergroten op mijn werk. Daar waar ik bezig dacht te gaan met competenties, legde Priscilla de vinger op de 'juiste' plek en gingen we aan de slag met mij als persoon. Zo rees snel de vraag: wat hield me tegen in mijn missie? Ze probeert jou te laten achterhalen wie jij echt bent en welke factoren jou al vroeg in je leven hebben beinvloed. Ze heeft een neusje voor het herkennen van ontwijkend gedrag en is doortastend met haar vragen en opmerkingen. Ze daagt je uit, geeft gerichte opdrachten mee en zorgt dat je zelfvertrouwen toeneemt. Wat ik prettig vond, was de aandacht die ze in de sessies had voor rust en bezinnig en dat het traject lang genoeg was om tussentijds in actie te komen en te reflecteren. Hierbij betrekt ze - in overleg- ook je omgeving. In het gesprek met mijn leidinggevende was ze gevat, zonder de regie over te nemen. Ze laat jou spreken en vult aan waar nodig. Tijdens het gesprek met mijn partner was ze soms echt spot-on, waardoor ik hem verrast zag kijken. In een loopbaangesprek met iemand uit haar netwerk, kon ze goed de verfijning aanbrengen en samen met mij de vertaalslag naar de praktijk maken. Ik had al e.e.a. uitgeprobeerd met cursus en workshops, maar deze coaching bleef echt hangen. Er zijn zeker momenten geweest dat Priscilla met haar charmante gevatheid spreekwoordelijk op mijn schouder zat.

Ik ben energieker, zekerder, bewuster van mezelf en de resultaten zijn zichtbaar op mijn werk. Dank voor deze positieve flow, Priscilla!"

J.N. Assistent accountmanager

"Priscilla heeft een medewerker van mij gecoacht. Ze is een warme persoonlijkheid, die met rust en door concreet aan te spreken en te helpen, de medewerker stappen heeft laten zetten in zijn ontwikkeing."

H.D. Teamleider

"Het coachingstraject draagt ertoe bij dat ik van collega's en externen meer positieve feedback ontvang. Hier kan ik verder mee om mij als persoon door te ontwikkelen in deze organisatie waar ik me prettig voel en me kwetsbaar durf op te stellen."

B.V. WMO-consulent

“Mijn werk wordt gedigitaliseerd en geautomatiseerd, wat hiermee te doen??? was de vraag waarmee ik bij Priscilla kwam. Opbrengst van het loopbaantraject is een helder persoonlijkheidsprofiel, technieken en vaardigheden die ik in het dagelijkse leven goed kan gebruiken en handvatten om met mijn autisme om te gaan. Eind van deze maand start ik met een interne ICT-opleiding en stage. Je zei dat je voor de 10 ging en deze is wel verdiend, omdat ik zeer tevreden ben over je aanpak, begeleiding en het uiteindelijke resultaat.”

H.L. administratief medewerker

" Ik had een promotie gemaakt naar teamleider en daarbij hoorde het verbeteren van mijn houding en gedrag. Bij priscilla heb ik een coachingstraject gevolgd en doordat ik me op mijn gemak voelde heb ik grote stappen gemaakt. Ik denk meer na over wat ik zeg en wanneer ik het zeg, ben rustiger geworden en mijn houding is positiever geworden. Mijn vooruitgang viel op en tijdens het coachingstraject kwam er een mogelijkheid om promotie te maken naar engineer."

W.vd L. engineer

"Ik ben bij Priscilla gekomen, omdat ik succesvoller wilde zijn als mezelf, als ondernemer en in loondienst. Het resultaat van de coaching is dat ik sterker in mijn schoenen sta. Ik ben succesvoller geworden, doe meer waar ik blij van word en waar mijn hart ligt. Priscilla spiegelde me elke keer, dacht praktisch mee en gaf me telkens het duwtje om een volgende stap te zetten. Ze gaf me tips en boeken die ik kon lezen als ondersteuning. We hebben ook samen mijn Linkedinprofiel versterkt. Zij gaf het opstapje en nu kan ik het verder uitbouwen."

M.W. ondernemer en regisseur gezonde leefstijl

"Ik kwam bij Priscilla, omdat ik hulp wilde bij het afronden van mijn opleiding, het vinden van een baan en weten waar mijn mogelijkheden en beperkingen liggen. Met haar hulp heb ik mijn opleiding afgerond, mijn eerste baan gehad en veel geleerd over wat ik kan en wat ik aankan. Ik zet meer door en geeft niet te snel op of zeg af. Priscilla heeft een hele kalme en rustige uitstraling en is creatief in meedenken en oplossingen verzinnen. Ze heeft actief meegeholpen en bijgedragen aan mijn groei en ontwikkeling. Door de verschillende methodes die we hebben toegepast, heb ik veel over mezelf geleerd."

Jacqueline Kalsbeek, ervaringsdeskundige hulpverlener

"Ik ben fan van Priscilla. Ik werk met veel plezier met haar samen als co-trainer en ik zou me geen betere coach kunnen denken. De vrolijkheid om haar heen inspireert me en geeft me energie. Priscilla heeft een enorme compassie: door dat oordeelloze kan je jezelf bij haar zijn en haar humor maakt het licht. Als iemand in de put zit of zich weet ik wat in het hoofd haalt of afwijkt van mainstream waar iemand zelf zwaar over kan oordelen, is dat welkom bij Priscilla Ze geeft je het gevoel dat je even tegen haar aan kan leunen en dat het daarna lichter wordt. Dat aanbod van liefde is een geschenk."

Wanda Everts, co-trainer bij de training Macht als beweging

"Ik ben bij Priscilla gekomen voor een personal coachingstraject. Mijn coachvraag was mezelf goed neerzetten en mijn volledige potentieel hiervoor benutten. Ik ben erg tevreden over de coachingsgesprekken. Priscilla is bijzonder deskundig en laat je niet “ontsnappen". Ze kan de essentiële punten raken, waardoor er bij mij echt wat gebeurt. Ik vind haar prijs kwaliteit verhouding zeker oke.”

Marianne, HRM-adviseur, personal coachingstraject mei 2016

"Coaching door Priscilla is vertrouwd, geborgen en op een prettige en soms onbewuste manier ben ik me bewust geworden hoe ik op zaken/situaties reageer. Hierdoor heb ik telkens stappen voorwaarts kunnen maken. Vooral het inlevingsvermogen en aannmoedigen door Priscilla leidt bij mij tot resultaat."

Edwin de Wit, financieel juridisch medewerker, personal coachingstraject december 2015

"Ik ben het traject begonnen met de vragen "Wat wil ik, wat kan ik en wat past bij mij? Ik ben erachter gekomen dat ik altijd handel op gevoel, voelt iets goed dan is het voor mij ook goed. Ik weet nu welke richting ik op wil en dat ik hierin mijn gevoel moet volgen en vertrouwen. Ik ben echt super blij met het traject. Ik heb hierdoor inzichten gekregen waar ik nooit bij stil heb gestaan."

Brenda Klok, projectmedewerker loopbaancoachingstraject augustus 2015

"Ik heb eind 2012 Priscilla de volgende hulpvraag gesteld: “Hoe kan ik mijn gevoel en verstand dichter bij elkaar brengen?”
Priscilla heeft me hierbij middels de PRI-methode stap-voor-stap geholpen mijn gevoel toe te laten. Door bij de zogenaamde “oude pijn” uit te komen, heb ik geleerd deze pijn daadwerkelijk te voelen en toe te laten.
Priscilla creëert een veilige omgeving die mij ruimte bood om volledig open te staan. Daardoor was ik in staat na vrijwel elk coachingsgesprek, ongemerkt, een stap verder te zetten. Priscilla coacht op een respectvolle manier en toont oprechte interesse en begrip. Ze is kritisch, behulpzaam en houdt waar nodig een spiegel voor.
Het coachingstraject (2012-2014) heeft me veel opgeleverd. Persoonlijk ben ik vrijer geworden in mijn doen en laten. In mijn werk ben ik gegroeid, doordat ik in staat ben professioneler te handelen. Ik kan beter omgaan met mijn gevoel, waardoor de communicatie met de ander beter verloopt. Indien nodig coach ik mijn collega’s. Ik heb mijn angsten overwonnen door er op af te stappen."

Edwin de Wit, financieel juridisch medewerker, personal coachingtraject februari 2015

"Priscilla heeft een heel prettige stijl van coachen en spiegelen. Onafhankelijk en objectief doorgrond ze “het probleem” verrassend snel, en richt zich dan volledig op jouw coachvraag. Ze verstaat de kunst om waardevrij te benoemen hoe datgene wat er is/speelt. Ze raakt het pijnpunt aan en onthoudt die. Priscilla zoekt en raakt jouw onrust aan en helpt zicht te krijgen op de kernvraag en regiekansen te formuleren. Niets is gek of klein; het is jouw proces en zij blijft daarop coaching gericht. Grote keuzen of kleine stapjes in een verandering/verbetering voelen gefundeerder met de basiskleur die er in wordt gelegd door Priscilla’s coaching gesprek.

Feedback roept snel defensief reageren op; echter met Priscilla leidt het spiegelen juist tot nieuwsgierigheid en energie om het gegeven verder te onderzoeken.

In haar coaching legt Priscilla een zekere sprankeling en kleur. Met haar meeveren, relativeren en dartelheid, haalt ze de zwaarte uit de coachvraag en krijgt het op tafel gelegd, in plaats van als last op de schouder of in de maag. Haar aanwezigheid en open gesprekshouding nodigt uit om vanzelf te gaan zoeken naar- en in - het goede gesprek. Zij stuurt daarin niet op haar beeld, wel op de doelen van jou.

Priscilla is van natuur positief en heeft kracht in haar persoonlijkheid waardoor je getrokken wordt."

Anton Stolte HR Adviseur september 2014

“Wat ben ik blij dat ik bij Priscilla terecht ben gekomen! Ze komt razend snel tot de kern en heeft me daarmee geen grootser plezier kunnen doen. Met veel warmte, respect en geduld heeft zij mij geholpen mijn oude pijnen en de daarbij horende emoties en gevoelens toe te laten. Ze heeft mij de sturing en handvatten gegeven die ik nodig had. Nu voel ik me rustiger, gelukkiger en meer in balans! Met veel nuttige ervaringen en inzichten rijker, a ik vol vertrouwen en blijmoedig de toekomst tegemoet. Priscilla, mijn dank is groot!"

M. de W. Burn-outtraject met mindfulnesstraining juni 2014


“Ik heb Priscilla ervaren als een deskundige en doortastende coach. Ze weet op een prettige manier je te triggeren en je aan het denken te zetten.
Met de handvatten die ze mij heeft aangegeven, sta ik nu aan het begin van een nieuwe uitdaging...een eigen bedrijf! Priscilla bedankt en je mag in de toekomst ook zeker een beroep op mij doen."

A.R Outplacementtraject na burn-out juni 2013


"Sinds oktober vorig jaar is Priscilla een van de trainingsacteurs in de Landelijke Training Aanpak Kindermishandeling (en huiselijk geweld) die wordt gegeven door de vier trainers van de Serviceafdeling van Bureau Jeugdzorg Drenthe. Priscilla blijkt flexibel inzetbaar voor alle doelgroepen die de training krijgen aangeboden. Met haar creativiteit en sprankelende energie weet ze de gevraagde rol “levensecht” neer te zetten, waardoor er voor de deelnemers waardevolle oefensituaties ontstaan. Ze geeft na het “oefengesprek” vanuit een respectvolle houding feedback met daarin deskundige adviezen voor de deelnemers."

Nelly Everts teamleider Serviceafdeling Bureau Jeugdzorg Drenthe april 2013


“Investeren in jezelf is nooit verloren tijd”.