Loopbaan- en personal coaching:

Wat kan je verwachten?

Ervaar hoe krachtig en succesvol je kunt zijn als je jezelf bent!

In het coachingstraject ga je ervaren wie je bent, wat je goed kunt en wat voor jou belangrijk is. Ik ondersteun je om vervolgens hierop actie te ondernemen en te realiseren wat je te bieden hebt.

Werkwijze

In individuele gesprekken van een uur gaan we werken aan het door jou gewenste doel. De gesprekken kunnen bij jou thuis plaatsvinden, op je werk, in mijn werkruimte of al wandelend. Mijn uitgangspunt daarbij is dat je zelfstandig bent en je eigen keuzes kunt maken. Ik help je helderheid te krijgen door steeds weer vragen te stellen, samen te vatten wat je gezegd hebt en zaken (bijvoorbeeld de consequenties van keuzes) op een rijtje te zetten. Verder laat ik je ervaren hoe krachtig je bent als je jezelf bent en stimuleer ik je om over jouw eigen drempels heen te stappen. Door te gaan doen.

Ik help jou om nieuwe talenten in jezelf te ontdekken en echt te benutten. Daarbij ondersteun ik in het doorbreken van belemmerende patronen, zodat je met vertrouwen werkelijk nieuwe wegen kan inslaan. Mijn missie is om jou verder te brengen dan waar je in eerste instantie voor kwam.

Kernpunten

Vertrouwen en samenwerking Mijn passie is om mensen te leren kennen en begrijpen. Samenwerking betekent voor mij dat jij alle ruimte krijgt en op me kan rekenen om je doel te bereiken. Waar je het zelf kan, stimuleer ik en waar je ondersteuning nodig hebt, ben ik er.

Passie en talent herkennen In wat je tijdens de sessie doet en vertelt, eventueel aangevuld met testen, herken ik jouw passies en talenten. Door deze te benoemen, geef ik je inzicht en wordt het belangrijk. Dat helpt om keuzes te maken.

Inzicht in en ombuigen van weerstand Ik pik snel signalen op en leg verbanden. Hiermee benoem ik met begrip en humor wat ik in de sessie zie aan patronen. Vervolgens laat ik je ervaren waar jouw belemmeringen werkelijk over gaan. Met dit inzicht op gevoelsniveau kan je een volgende stap zetten.

Praktisch, doelgericht en uit de comfortzone Ik spreek duidelijke taal, ben scherp in mijn analyse en concreet in mijn feedback. Op een respectvolle en speelse manier prikkel ik je om grenzen te verleggen.

Brede kennis van en ervaring met methodieken en mensen Hierdoor kan ik bij elke leerbehoefte aansluiten en vinden we samen een weg vinden naar het gewenste doel.

Is dit iets voor jou?

Bel me voor een gratis kennismakingsgesprek op 06-422 94 259 of mail priscilla@speecoaching-training.nl

Bij grotere coachingsopdrachten werk ik o.a. samen met Antoinette van Boom.