APK voor ondernemers


66

doorPriscilla Spee


Je bent ondernemer en je bedrijf loopt goed. Toch mis je wat. Er knaagt iets. Je merkt dat je passie en vreugde van het zelfstandig ondernemen wegebben. Zit het hem in het soort projecten dat je doet? Het type klanten dat je hebt? Of zoek je naar meer uitdaging en ontwikkeling? Met het nieuwe jaar voor de deur is het een mooi moment om dat nu toch echt eens te gaan onderzoeken!

 Hoe fijn zou het zijn om kortdurend – want ja, je hebt nooit tijd – maar grondig met deze vragen aan de slag te gaan? Dat kan met deze APK voor ondernemers: een tweedaags programma waarin je jouw bedrijf en jezelf tegen het licht houdt. Om een nieuwe koers te bepalen, te groeien en weer met trots en enthousiasme naar je werk te kijken.

Tijdens twee dagdelen zullen we samenwerken als team met mij als jouw coach. Daarbij geniet je van een overnachting op een mooie locatie, omringd door rust en natuur. Je kunt echt even uit je dagelijkse routine stappen en opgefrist en geïnspireerd naar huis terugkeren. Voorafgaand bepalen we jouw huidige situatie en waar je naartoe wilt groeien. Na de twee dagen krijg je handvatten mee en begeleid ik je om je inzichten om te zetten in acties.

Investeer in jezelf en je bedrijf en geef jezelf een boost! Bel me op 06-42294259 of mail priscilla@speecoaching-training.nl. Ontdek zelf waarom anderen enthousiast zijn over hun ervaringen met mij als coach.66