Coachen met bewegen en danscoaching


Wil je in je lijf zijn en een diepere gevoelslaag bereiken?


Maar kom je niet tot acties, ook al heb je veel inzicht door therapie, opleiding of het lezen van zelfhulpboeken? Blijf je piekeren en loop je bij praten vast?

Je lijf geeft een reactie en wijst je de weg Coachen met bewegen is net als het kopen van een huis. Je gaat niet alleen maar informatie verzamelen en op basis daarvan de keuze maken. Je staat in het huis en je weet het. Het is een gevoel, je lijf geeft een reactie en wijst je de weg.

Weten + voelen = doen
Bespaar energie omdat je minder piekert en  vage gevoelens helder worden
Verbeter je zelfvertrouwen omdat je nu wél tot actie komt en je patroon doorbreekt
Creëer een nieuwe toekomst want weten + voelen = doen.

Voordelen van coachen met bewegen:
1.    Verlost zijn van gepieker en energie en geld over houden. In korte tijd weet je wat je wilt en heb je een richting.
2.    Ontspanning omdat je helderheid krijgt over vage gevoelens. Je lichaam liegt niet. Door een vaag gevoel uit te drukken in beweging, wordt duidelijk wat je voelt en wilt en welke beweging je kunt maken. Wat op de achtergrond aanwezig was, is op de voorgrond en hanteerbaar.
3.    Verbetert je zelfvertrouwen want wat je weet, voel je nu in je lijf en daarmee kom je tot actie.

Geen wachtlijst en je kunt meteen bij mij terecht

Altijd bereikbaar je mag me altijd bellen of app’en dat is de service bij een traject. Hierdoor hoef je niet te wachten tot de volgende afspraak en kan je meteen door en stappen zetten omdat je antwoord krijgt op je vragen.

Leg de verbinding tussen jouw lichaam en je verstand
•    Ik heb ruim twintig jaar ervaring als loopbaan- en personal coach.
•    Daarnaast heb ik veel bewustzijn van wat er gebeurt in je lijf door mijn opleiding danscoaching, intensieve ervaring met bewegen als danser en een yoga vooropleiding docent.
•    Na mijn wetenschappelijke opleiding Rechten en ervaring in het bedrijfsleven ben ik steeds meer mijn lijf en gevoel gaan volgen. Vanuit die ervaring help ik jou om de verbinding tussen jouw lijf en je verstand te maken .Want ze zijn allebei belangrijk en werken het beste als je ze combineert!
•    Bij mij is niets raar en je vragen zijn een startpunt voor een gezamenlijk onderzoek.
•    Coachen met bewegen is niet statisch en we volgen geen vast patroon.  Ik volg wat jij al bewegend ontdekt. Je leert geen vaardigheid, maar wordt een deskundige over jouw eigen lichaam.

Je bent welkom voor je eerste afspraak! Bel 06-422 94 259 of mail priscilla@speecoaching-training.nl

Twijfel je nog? Hier zijn wat antwoorden:

Vaag: je lijf liegt niet en geeft heldere signalen. Het is vaag als je de signalen niet begrijpt en ik help je de signalen te interpreteren. Net zoals je een huis koopt of een relatie aangaat, weet je door je gevoel en de signalen in je lijf of je goed zit. Zo werkt coachen met bewegen ook.
Kosten: Je komt bij een diepere gevoelslaag. Daarnaast ga je van weten, naar voelen, naar doen. Hoeveel is dat je waard?
Niet vergoed door mijn verzekeraar Mijn begeleiding wordt als gecertificeerd loopbaancoach vaak vergoed door de werkgever, door een branchefonds of door subsidie vanuit de overheid.
Niet noodzakelijk: Wat gebeurt er als je het niet doet? Je verliest tijd waarin je gelukkig had kunnen zijn in je werk en lekker in je vel had kunnen zitten. Misschien voorkom je dat je ziek wordt of weer vastloopt?
Tijd Hoeveel tijd verlies je nu met gepieker, met het niet-weten of geen duidelijke beslissingen kunnen nemen?

Nog twijfels? Bel me gerust want samen komen we eruit. 06-422 94 259Innerlijk systemisch werk


Van weten, naar voelen, naar doen

Als je al veel gedaan hebt aan persoonlijke groei

Heb je lichamelijke klachten en veel gedaan maar is het nog niet opgelost of heb je therapie of persoonlijk werk gedaan en is het lastig om van weten naar doen te komen? Dan kan innerlijk systemisch werk je helpen. Hierbij kan je op drie lagen werken. Je lichaam met wat de sensaties in je lichaam je vertellen en wat er fysiek gebeurt in de interactie met de ander. Op systemisch niveau op wat jouw familie zoals ouders en voorouders voor effect hebben op jouw lichaam en je gedrag en op ziels-niveau door energetisch te reizen en zo verloren delen terug te vinden en meer heel te worden.

Voor niet-voelen betaal je een prijs

We hebben allemaal goede redenen wanneer we niet in contact zijn met ons lichaam. Het geeft bijvoorbeeld rust en controle. Het pijnlijke is alleen dat we er een prijs voor betalen. Aanhoudende lichamelijke klachten of minder verbinding met jezelf en je omgeving. Wanneer je al wat laagjes van jezelf afgepeld hebt, kan de prijs die je betaalt hoger liggen dan wat het oplevert. Dat is het moment om met Innerlijk Systemisch Werk aan de slag te gaan om een verdieping te maken in je groei.

Hoe verloopt een sessie innerlijk systemisch werk?

We starten zittend met het bespreken van het probleem, de vraag of het verlangen dat je hebt. Wanneer de vraag helder is, nodig ik je uit om gekleed en op je rug op de massagetafel te liggen Je lichaam is een deel van je gevoel en je intuïtie. Doordat je ligt, heb je je al voor een deel overgegeven en ben je minder in de actiehouding. Dat helpt om de sensaties in je lijf waar te nemen en er op een meer ontspannen manier naar te kijken. Er gebeurt niets wat je niet wilt, je mag je ogen open houden of dicht doen en elk moment kan je een vraag stellen of stoppen .Vooraf ligt niets vast en we gaan samen verkennen wat er in de sessie naar boven komt. We koppelen de fysieke sensaties en jouw beleving erbij aan jouw coachvraag zonder dat je het hoeft te weten of begrijpen.

Card image cap

Personal coaching

Belemmeringen overwinnen

Card image cap

Trainingen

Met en van elkaar leren

Card image cap

Loopbaancoaching

Werk vinden dat past bij jouw unieke ik