Trainingen

Masterclass Coachen met bewegen voor loopbaancoaches

?


Leiding, macht en in contact zijn voor leidinggevenden, coaches en professionals.

Ik organiseer workshops, trainingen en trainingsdelen op verzoek bij bedrijven en voor zelfstandigen. Ook bied ik maatwerktrainingen aan in overleg met de opdrachtgever. Momenteel zijn er drie trainingen beschikbaar:

1. Persoonlijk leiderschap in beweging

2. Macht als beweging

3. In contact

1. Persoonlijk Leiderschap in beweging

Tijdens de training leer je oefenen met de spanning tussen enerzijds leiding nemen en anderzijds met vertrouwen alle ruimte geven. Het fysiek ervaren staat centraal, waarbij we beweging gebruiken als taal. Je leert op een speelse manier uit je denken in het voelen en ervaren te komen. Zo kan je ervaren hoe het is om in contact de leiding te nemen, zonder te veel druk te zetten of de ander kwijt te raken. Hoe je kader, doel en vertrouwen aan de ander geeft, zodat hij of zij initiatief neemt en stappen zet.

  • Wat is het? Een groepstraining met individuele aandacht.
  • Hoeveel tijd neemt de workshop in beslag? Een dag met een dagdeel oefenen en een dagdeel om te zogen voor een goede transfer naar de praktijk.
  • Voor wie? Professionals, leidinggevenden en coaches.

2. Macht als beweging

Hoe effectief ga jij als leidinggevende om met macht en onmacht? Deze vraag staat centraal in deze interactieve training voor leidinggevenden. Je leert hoe je macht en sabotage kan herkennen bij jezelf, collega’s of cliënten. Je leert zien wat het effect daarvan is op jezelf en die anderen, en hoe je effectief leiderschap kan aanwenden. We ervaren hoe je vanuit verbinding vooruit kunt bewegen. We werken vanuit praktijkcasussen om te leren hoe je succesvol kunt leiden zodat de ander bereid is te volgen.

  • Wat is het? Een intensieve groepstraining, minimaal 8 tot maximaal 12 deelnemers, met individuele aandacht. Je ontvangt nazorg na de training, zodat je eenvoudig de eerste stappen in de praktijk kan zetten.
  • Hoeveel tijd neemt de workshop in beslag? Twee dagdelen.
  • Voor wie? Leidinggevenden.

3. In contact

De maatwerktrainingen zijn gericht op specifieke vragen die leven binnen organisaties. Die kunnen bijvoorbeeld gaan over leiding nemen, macht als beweging of ontwikkeling van een team. Eerst wordt in overleg met de opdrachtgever een analyse gemaakt van de bestaande situatie. We bespreken welke doelen behaald moeten worden en hoe de weg er naartoe eruit komt te zien. Door deze grondige voorbereiding zal de training het meest effect hebben.

  • Wat is het? Een groepstraining, minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers, met individuele aandacht.
  • Hoeveel tijd neemt de workshop in beslag? Dat verschilt: een paar dagen, een dag of en dagdeel.
  • Voor wie? Professionals, leidinggevenden en coaches.

Neem contact met mij op voor meer informatie! Of om één van de workshops te boeken:

06 422 94 259 | priscilla@speecoaching-training.nl

Card image cap

Loopbaancoaching

Werk vinden dat past bij jouw unieke ik

Card image cap

Personal coaching en re-integratie

Belemmeringen overwinnen

Card image cap

Lichaamsgerichte coaching

Luisteren naar wat jouw lichaam vertelt