Loopbaancoaching

Groei als mens en je groeit als professional

Vind je het lastig om effectief te werken, omdat je continu het idee hebt dat je tekortschiet? Ook al krijg je complimenten en word je gewaardeerd? Of zie je op tegen een werkdag en ben je bang dat je door de mand zal vallen? Heb je last van de zondagavondblues? Ontbreekt de echte hartstocht?

Ik help je belemmeringen te ontrafelen en je talenten en diepste innerlijke groeiwensen voorrang te geven. Vanuit hernieuwde inzichten en kracht geven we jouw carrière bewust en doelgericht een nieuwe impuls, zodat je jouw eigen ambitieuze koers kan gaan varen.

Hoe werk ik?

Ik geloof dat als je groeit als mens, je groeit als professional. Daarom combineer ik resultaat- en werkgerichte coaching met diepgaande therapievormen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. We plannen een individueel gesprek in van een uur. Dat kan in mijn werkruimte, op je werk of bij jou thuis. Ik werk vanuit:

  • Vertrouwen en samenwerking: jij krijgt alle ruimte tijdens onze sessies en ik stimuleer je, zodat jij je doelen behaalt;
  • Inzicht in weerstand en die ombuigen: wanneer ik patronen herken, laat ik je ervaren waar je belemmeringen werkelijk over gaan. Zo kan jij de volgende stap zetten;
  • Praktisch en doelgericht uit je comfortzone: ik spreek heldere taal en ik ben concreet. Zo prikkel ik je om op respectvolle, maar speelse wijze je grenzen te verleggen.

Wil je je loopbaan herzien of een nieuwe impuls geven? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek!

06 422 94 259 | priscilla@speecoaching-training.nl

Card image cap

Personal coaching

Leef vanuit je hartstocht en volg jouw droom. Er is meer mogelijk dan je denkt, als je onderzoekt, handelt en je uitspreekt. In personal coaching leer je hoe je jouw hart kan volgen en jezelf kan zijn en tegelijk de relatie met de ander goed houdt en hoe je vrijer wordt van je belemmeringen.

Card image cap

Trainingen

Leer omgaan met tegenkracht, neem de leiding en geef vertrouwen de ruimte. Tijdens de groepstrainingen voel en ervaar je hoe jij effectief leiding kunt geven.