Coaching persoonlijke effectiviteit


542

doorPriscilla Spee


Wil je meer bereiken op het gebied van persoonlijke effectiviteit?

Opleiding Past Reality Intergration

Heb je al zelfinzicht, maar blijf je in je oude valkuilen stappen?

Op dit moment volg ik een opleiding in Past Reality Integration. Een methode die helpt om blijvende veranderingen te bewerkstelligen. Ik ben er erg enthousiast over, in mijn ogen is het de meest wezenlijke methode die ik tot nu toe tegen ben gekomen. De methode past goed bij mensen die al enig zelfinzicht hebben opgedaan, maar het gevoel hebben dat er meer is en niet weten hoe ze die laatste stap kunnen zetten.  Dit pas ik toe in mijn personal coaching.

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen? Bel me dan gerust op 06-422 94 259. Of wil je meer weten over de methode? Kijk dan op Pri Online.


542