Echt luisteren


doorPriscilla Spee


Als coach en trainer met bewegen help ik bij het creëren van een veilige ruimte waarin echt luisteren centraal staat. Luisteren naar jezelf en naar de ander, eerlijk zijn over wat je voelt, wat je lijf zegt en wat je behoeftes zijn en nieuwsgierig zijn naar die van de ander. Ik geloof dat oprechte communicatie hierover en de ander willen leren kennen, essentieel zijn voor succesvolle resultaten.

Ik help om in beweging te komen, als mens en als team. Letterlijk door te bewegen en ook emotioneel en mentaal door buiten je comfortzone te komen. Kwetsbaar durven zijn en je masker af zetten en daarmee de ander uit nodigen om dat ook te doen.

Mijn aanpak omvat effectieve gesprekken over lastige onderwerpen, gevoelens en behoeften, waarbij ik ervoor zorg dat iedereen gehoord wordt en ik terug koppel wat ik heb gehoord. Door het werken met soft skills, oftewel het werken met gevoelens, zorg ik ervoor dat jij en de ander zich erkend voelen en commitment kunnen geven.

Als coach en trainer met bewegen bied ik ondersteuning aan individuele werknemers en teams. Ik begrijp dat het belangrijk is dat zowel jijzelf als de ander(en) zich gehoord en erkend voelen voordat we verder gaan met het bepalen van de strategie en aanpak. Door deze aanpak kunnen we potentiële obstakels omzetten in gezamenlijke kansen en groeimogelijkheden, voorkomen we weerstand en zorgen we voor een positieve samenwerking. Samen creëren we daarmee een solide basis voor toekomstig succes in jouw werk- en teamomgeving.

#verbinden #commitment #effectievegesprekken #lastigeonderwerpen #gevoelens #softskills #groeimogelijkheden #weerstand #positievesamenwerking #speecoachingtraining

Foto door Nick Fewings op Unsplash