Hoe zorg je dat je van betekenis wordt op je werk? Tip 1


doorPriscilla Spee


Neem je verlangen serieus!

Jouw verlangen om van betekenis te zijn op je werk en meer uit jezelf  en je werk te halen, is reëel. Jouw groei hoeft niet te stoppen als je in de ogen van je leidinggevende prima functioneert. Laat je niet gek praten dat je tevreden moet zijn of onmogelijke eisen stelt. Waar jij naar verlangt is realiseerbaar. Dat besef alleen al kan rust geven in je hoofd.

Schrijf op en spreek uit waarnaar je verlangt of welke blokkade je zou willen opheffen op je werk. Waar droom je over?  Wat zit er volgens jou in je en komt er onvoldoende uit op je werk,  of wordt nog  weinig gewaardeerd? Wat in jou belemmert je groei? Uitstelgedrag? Boosheid? Moeite met gevoelens uiten of erkennen? Persoonlijke groei combineren met acties op je werk, levert concrete resultaten op in je carrière. Durf te dromen en the sky is the limit!

Wil je ook persoonlijk en op je werk groeien? Weet je niet waar je verlangen of knelpunt zit? Of hoe je dat aanpakt? Wil je daar hulp bij? In een vrijblijvend telefonisch of persoonlijk gesprek neem ik dat graag met je door. Bel me op 06-42294259 of mail naar priscilla@speecoaching-training.nl Voel je welkom!

Foto door Patrick Tomasso op Unsplash