Hoe zorg je dat je van betekenis wordt op je werk? Tip 3


doorPriscilla SpeeVraag je leidinggevende om hulp.

Als je aan je leidinggevende ondersteuning vraagt voor persoonlijke groei om je als professional te ontwikkelen, ben je geen watje of mislukt. Tegenwoordig vinden veel leidinggevenden die vraag normaal en het maakt bespreekbaar wat ze vaak al opgemerkt hadden. Bijvoorbeeld jouw eigenschap waarvan ze nog niet weten hoe die benut kan worden of jouw onrust en onvrede die ze niet goed kunnen plaatsen.

Jij neemt het voortouw om daar iets aan te doen en dat is een sterke zet van jou. Als je meer uit jezelf haalt. willen ze je waarschijnlijk  niet verliezen en kan het zelfs een sprong in je carrière geven! Hulp kan bestaan uit gesprekken met je leidinggevende, met een mentor op het werk of met een coach.

Wil je ook persoonlijk en op je werk groeien? Weet je niet waar je verlangen of het knelpunt zit? Of hoe je dat aanpakt? Wil je daar hulp bij? In een vrijblijvend telefonisch- of persoonlijk gesprek neem ik dat graag met je door. Bel me op 06-42294259 of mail naar priscilla@speecoaching-training.nl