Personal Coaching

Belemmeringen overwinnen en leven vanuit je hart

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uit komt? Wil je je vrijer van je belemmeringen voelen en de moed hebben om je droom na te jagen? Is het lastig om te ontspannen in deze drukke wereld en door alles wat ‘moet’? Heb je het idee dat je, ondanks dat je hard werkt en zorgt, altijd te kort schiet? Ik help je om je dromen te realiseren en steeds vrijer te worden van belemmeringen. We werken samen als een team en ik help je om stappen te blijven zetten, voor blijvende en fundamentele persoonlijke veranderingen. We kijken hoe je meer plezier in je leven kan krijgen én hoe je dat doet in verbinding met anderen. Samen zorgen we dat je een leven leidt dat echt bij je past!

'Priscilla ziet heel snel hoe je bent en wat voor jou kan helpen'

Hoe werk ik?

Groeien als mens en leven vanuit je hart begint met in contact staan met jezelf. Daarom combineer ik mindfulness, past reality integration, toegepaste psychologie, intuïtief vermogen en beweging. We plannen een individueel gesprek in van een uur. Dat kan in mijn werkruimte, op je werk, bij je thuis of al wandelend. Ik werk vanuit:

  • vertrouwen en samenwerking: jij krijgt alle ruimte tijdens onze sessies en ik stimuleer je, zodat jij je doelen behaalt;
  • inzicht in weerstand en die ombuigen: wanneer ik patronen herken, laat ik je ervaren waar je belemmeringen werkelijk over gaan. Zo kan jij de volgende stap zetten;
  • praktisch en doelgericht uit je comfortzone: ik spreek heldere taal en ik ben concreet. Zo prikkel ik je om op respectvolle en speelse wijze je grenzen te verleggen.

Wil je leven vanuit je hart en het avontuur aangaan? Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek!

06 422 94 259 | priscilla@speecoaching-training.nl

Re-integratie: kom weer in de regie!

Ruim twintig jaar begeleid ik mensen bij groei en herstel. Dit doe ik via loopbaancoaching, re-integratie eerste en tweede spoor en burn-out begeleiding, trainingen en lichaamsgerichte coaching. Zie https://www.linkedin.com/in/priscillaspee/ voor mijn ervaring en opleiding.

Re-integratie eerste en tweede spoor en voor het UWV werkfit en modulaire trajecten.
Specialisatie in medewerkers die bijzondere aandacht nodig hebben

Ik ben gespecialiseerd in mensen die met reguliere trajecten niet gemotiveerd worden en daardoor niet tot de gewenste beweging komen. 

Geen standaardaanpak

Ik kan door mijn ruime ervaring uit vele vaatjes putten. Ik heb kennis van en jarenlange ervaring met methoden die er zijn en ik gebruik wat helpt om jou tot jouw eigen regie over je leven en daarmee tot een snel herstel en een positief loopbaanvervolg te komen, binnen of buiten je huidige werkgever. 

Eigen verantwoordelijkheid

Mijn kracht als begeleider ligt erin dat ik ervoor zorg dat iedereen die betrokken is bij de re-integratie eigen verantwoordelijkheid en regie neemt. Daardoor ontstaat kracht, tempo en komen er naar wederzijdse tevredenheid oplossingen die van te voren niet bedacht konden worden.

Slagingspercentage van bijna 100%

Ik heb een slagingspercentage van bijna 100% omdat ik als eerste werk aan wat jou motiveert, hoe jij je re-integratie wilt aanpakken en hoe je daarover in gesprek komt met je leidinggevende en begrijpt wat je leidinggevende van jou nodig heeft. Deze motivatie en wederzijds begrip leidt tot snelle en positieve resultaten.

Ervaringen van anderen

Voor referenties zie www.speecoaching-training.nl/referenties.


Card image cap

Loopbaancoaching

Werk vinden dat past bij jouw unieke ik

Card image cap

Trainingen

Met en van elkaar leren

Card image cap

Lichaamsgerichte coaching

Luisteren naar wat jouw lichaam vertelt